Tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

  BARCSAY ISKOLA

   Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola
   2000 Szentendre, Kálvária út 18.

Filepkó Márton (5.a) és Filepkó Dóri (3.c) évek óta sikeres sportolói a szentendrei Triatlon Szkhse Sportegyesületnek. Dóri II. helyezést ért el a szeptemberi ilinyi Terep Duatlon Országos Bajnokságon. Testvére, Marci szintén kiemelkedő eredményt ért el a májusban Tiszaújvárosban rendezett versenyen. Gratulálunk az eredményekhez! További sikereket kívánunk!

 

 

Lisal Gergő 3.c osztályos tanuló évek óta kiemelkedő sportsikereket ér el jégkorong sportágban. A Csehországban rendezett nemzetközi tornán a Vasas csapatát képviselte. Méltán kapta meg a legjobb védő címet. Gratulálunk Gergőnek!

Március 25-én rendezték az Izbégi Általános Iskola sportpályáján az idei Diákolimiát. Labdarúgásban a következő helyezések születtek:

 

1. korcsoport: 2.helyezés  (Szamosközi Zsombor, Finta Hunor, Rákos Áron, Lacsny Máté, Szabó Norbert)
3. korcsoport: 1.helyezés  (Gál Ambrus, Tiba Csongor, Turi Áron, Meszlényi Áron, Móricz Ábel, Móricz Barnabás, Árgyelán Bendegúz, Baán Botond, Kerekes
 
 
Máté) 
2018. október 25-én rendezték meg Újpesten a Bozsik Labdarúgó tornát az 1. és a 2. korcsoport számára. A felkészítő és kísérőtanár Kovács Gábor volt.

Bővebben...

Május 8-án Albertirsán rendezték a Többpróba Atlétikai Bajnokság megyei fordulóját. A Barcsay Iskola a II. korcsoportban (3-4. osztályosok) képviselte magát. A lányok csapata a 11. helyezést, a fiúk csapata a 6. helyezést érte el. Gratulálunk!

A képeken az április 19-én, Telkin rendezett Diákolimpia labdarúgó bajnokság eseményei láthatók. A III. korcsoport (5-6. osztályosok) csapattagjai szép eredményt értek el. Gratulálunk!